Minun tarinani

Ota yhteyttä!

"Sanotaan, ettei omena kauas puusta putoa."


Minun tapauksessani se vieri ehkä jonkun matkaa, sillä perheessäni tai lähipiirissäni ei ole yrittäjiä saati hoiva-alalla työskenteleviä. Olen kuitenkin aina viihtynyt ikäihmisten parissa ja rakkaat lapsuudenmuistoni liittyvät Mammaan, joka oli läheisesti elämässäni ensimmäiset seitsemän vuotta.

Äitini ikääntyminen ja sairastuminen muistisairauteen saivat minut kiinnostumaan vanhustyötä. Opiskelin silloisen päivätyöni ohessa kotipalveluyrittäjäksi, sillä oli alusta alkaen selvää että perustan oman yrityksen. Yrittämisen lomassa olen myöhemmin suorittanut myös lähi- ja muistihoitajan koulutuksen.

Rakastan työtäni asiakkaideni parissa, erilaisiin persooniin ja elämäntarinoihin tutustuminen tekevät työstäni rikasta ja mielenkiintoista.
Omakohtainen kokemus muistisairaan äitini hoitamisesta auttaa minua ymmärtämään sekä muistisairaan että hänen läheistensä näkökulmia.

Luonto, metsä ja järvet ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeitä paikkoja nauttia, mutta myös levätä ja rauhoittua. Työssäni haluan tukea myös asiakkaideni yhteyttä luontoon. Emme ehkä pääse fyysisesti sieni- tai marjametsään, mutta koemme luontoelämyksen kasvien, ikkunasta näkyvän maiseman, vanhuksen lemmikin, taiteen ja muistojen kautta.

Jokainen asiakas ja jokainen päivä tuovat minulle iloa ja onnistumisen tunteita. Niitä haluan myös antaa asiakkailleni.

Anne Pasanen