PalvelutOmppu

Ravitsemus

Yksin asuvan vanhuksen tai muistisairaan ravinto on sydämenasiani! Monipuolisella ja ravitsevalla ruoalla on suuri vaikutus aivoterveyteen ja ikääntyneen henkilön toimintakykyyn. Ohjaan ja tuen ravitsemuksellisissa asioissa sekä asiakasta että hänen omaistaan. Valmistan ruokaa ja seuraan ravitsemustilaa, palveluni parantaa asiakkaani elämänlaatua.

Muistisairaan kuntoutusta

Muistihoitajana tarjoan asiakkaalle yksilöllistä, jokaisen omat voimavarat ja mielenkiinnon kohteet huomioivaa toimintaa. Voimme käydä taidenäyttelyissä tai kahvilassa, ulkoilla, leipoa ja laittaa ruokaa yhdessä tai lukea päivän uutisotsikoita. Laulaminen ja musiikki virkistävät ja voimaannuttavat muistisairasta.

Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät palvelut

Viikoittaisella käynnillä teen verenpaineen ja painon mittaukset, avustan hygienian sekä ihon ja kynsien hoidossa. Mahdollisuus myös lyhytaikaiseen tehostettuun avustamiseen esim. sairaalasta kotiuduttaessa.

Virikkeitä hoivakotiin

Käyn viikoittain hoivakodissa tuomassa asiakkaalle virikkeitä ja tarjoan omaishoitajalle tärkeää vapaa-aikaa.

Asiointi- ja kauppa-apu

Autan päivittäistarvikkeiden sekä esimerkiksi vaatteiden ja huonekalujen hankinnassa. Myös huonekalujen kokoaminen ja kuljetus hoituu. Avustan virastoissa, lomakkeiden täyttämisessä, tarvittaessa lähden mukaan lääkärikäynnille. Myös puhelimen ja tietokoneen käyttöopastusta.


Kodinhoito ja turvallisuus

Huolehdin tarvittaessa kodin siistimisestä ja vaatehuollosta. Yhdessä mieheni kanssa teemme kodin pienet muutostyöt, asennamme turvakahvat ja hankimme tarvittavat apuvälineet. Opastan tarvittavissa muutoksissa, jotta koti olisi liikuntarajoitteiselle henkilölle turvallinen.
Ota yhteyttä!    Anne Pasanen   |   Puhelinnumero: 050 594 1646   |   Sähköpostiosoite:

Fb  Löydät meidät myös Facebookista    |   Tutustu Hyvä olla kotona -blogiin